Reservoir storage simulation and forecasting models for muda irrigation scheme,Malaysia [electronic resource] - Joomizan Noordin, 1985-; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010