Investigation of fluid flow through cellular structures [electronic resource] - Sahba Sadir, 1984-; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010