Mengkaji kemungkinan wujudnya kesan - kesan positif daripada medan elektromagnet terhadap kesihatan manusia [compact disc] - 410660 Azizan Jamal (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004