Component model for agent pattern - oriented design (AgentPOD) framework [electronic resource] - Maizatul Akmam Ismail, 1985-; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010