Zeolit X daripada abu sekam padi : sintesis, pencirian dan pengujian sifat bes dalam kondensasi nitroaldol [compact disc] - 271216 Hasidah Mohamad Arsat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004