Mengkaji kesan suhu terhadap ciri-ciri nyahcas separa dalam kabel berpenebat pepejal [compact disc] - 414292 Norbaizura Othman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004