Pengubatan penyakit migrain menggunakan kaedah medan voltan [compact disc] - 412799 Mohammad Nizam Mahat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004