Enhanced lightweight medium access control protocol for wireless sensor networks [electronic resource] - Wan Mohd. Ariff Ehsan W. Embong, 1982-; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010