Sistem memenuhi pesanan bagi perusahaan kecil dan sederhana pemborongan (SISMUDAH) [electronic resource] - Norshifah Abd. Razak, 1971-; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Keusahawanan Teknologi Maklumat)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010