Study on the skidding performance of stone mastic asphalt [electronic resource] - Mohd. Noor Asyraf Amiruddin, 1984-; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan dan Jalanraya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010