Kajian sistem kolam takungan kering untuk mengatasi masalah banjir kilat di Taman Pertama, Mukim Assam Kumbang, Perak [electronic resource] - 347425 Shaiful Nizam Ismail; Fakulti Kejuruteraan Awam 8022 (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010