Perbandingan terhadap persepsi dalam pengurusan projek pembinaan antara sektor awam dan swasta [electronic resource] - 487552 Mohd. Fauzi Abu Bakar; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) -Universiti Teknologi Malaysia,2010