Kajian kualiti air Sungai Anak Bukit, Alor Star Kedah [electronic resource] - Noor Assikin Abd.Wahab; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010