Keberkesanan sistem "Park & Ride" (P&R) dalam pengurusan lalu-lintas [electronic resource] - 487257 Mohd. Pauzi Jaafar; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan)) -Universiti Teknologi Malaysia, 2010