Finite element simulation of raft foundation and it's actual behavior [electronic resource] - Norhasbullah Mohd. Kasim, author; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) -Universiti Teknologi Malaysia, 2010