Tekanan kerja di kalangan anggota trafik unit peronda di Ibu Pejabat Polis Bukit Aman, Kuala Lumpur [electronic resource] - 384928 Muhamad Alwi Mustapa (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010