Penerimaan dan pengunaan perancangan kewangan di kalangan agen insuran di Malaysian Assurance Alliance (MAA) cawangan Johor Bahru [electronic resource] - K. Devan Nair Kannan Nair (2010)
Project Paper (Sarjana Muda (Pengurusan - Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010