Landfill leachate treatment performance in subsurface flow constructed wetlands using safety flow system [compact disc] - 457792 Aeslina Abdul Kadir (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005