Development of gas turbine combustor [electronic resource] - Mohammad Ilias Rahim, 1987-; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010