Analysis of effectiveness of honeypots in tracking botnets [electronic resource] - Mohammad Jorjor Zadeh Shooshtari, 1974-; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Sains Komputer - Keselamatan Maklumat)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010