Corrosion behavior of die cast ADC 1, ADC 12 and HT 1 aluminium alloys [electronic resource] - Muhamad Zamri Yahaya @ Kamaluddin, 1986-; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009