Enforcement and challenging of arbitration award [electronic resource] - 423444 Haniz Zuraiha Zaharullil; Fakulti Alam Bina (2009)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Kontrak Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009