Implementation plan for marine cadastre in peninsular Malaysia [electronic resource] - Nazirah Mohamad Abdullah, 1976-; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Kejuruteraan Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia , 2010