Implementation of reconfigurable viterbi decoders in hardware [electronic resource] - Mohamed Farid Noor Batcha, 1980-; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010