Data MyGEOID Semenanjung Malaysia [electronic resource] - Malaysia. Direktorat Pemetaan Negara; Malaysia. Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar. Jabatan Ukur dan Pemetaan (Kuala Lumpur Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia, 2010)
27