Penggunaan tumbuhan terapung dalam sistem tanah bencah [electronic resource] - Yannie Anak Benson, author; Fakulti Kejuruteraan Awam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004