Kajian sumber air berpotensi di Universiti Teknologi Malaysia menggunakan program HEC-HMS [compact disc] - 247704 Judy Kullan Edward Inyok (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004