Sistem semakan harga barangan terkawal berasaskan aplikasi WAP [electronic resource] - 262043 Ahmad Azman Mat Sahar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004