Sistem pembelajaran secara elektronik di dalam persekitaran internet mudah alih [electronic resource] - 265277 Zurianawati Ibrahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004