Analisa peramalan kajicuaca di Negeri Kedah dengan menggunakan kaedah rangkaian neural [electronic resource] - 261703 YushaWariza Yusof (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004