Pemilihan jenis asas untuk suatu projek perumahan [compact disc] - 264491 Chew, Choy Ting (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004