Sistem penempahan buku koperasi Universiti Teknologi Malaysia secara atas talian [electronic resource] - 258314 Hafizah Misbah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004