Aplikasi interaksi dan permainan PDA menggunakan bluetooth [electronic resource] - 279721 Mohd. Azli Ismail (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004