Sistem maklumat pengurusan bersepadu Ricom Prestij Enterprise [compact disc] - 253427 Hadibah Harun (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004