Sistem insurans secara atas talian bagi agen insurans [compact disc] - 284228 Mohd. Hasyim Mohammad Ali (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004