Sistem pengurusan perhubungan pelanggan berasaskan web [electronic resource] - 259688 Mohd. Yazid Pathani (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004