Pengoptimuman penggunaan mata alat mesin kawalan berangka bagi produk stopper-bush [compact disc] - 295239 Amalina Abdullah Tahir (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004