Glkabus [compact disc] : pembangunan pustaka bagi permodelan kabus dalam persekitaran 3D - Nurul A'zam Hashim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004