Aplikasi pengurusan fasiliti dalam pengurusan hotel [compact disc] - 301690 Ting, Kee San (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Fasiliti)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005