Portal berasaskan pengetahuan (kajian kes : Jabatan Agama Johor) [electronic resource] - 435394 Abd. Hadi Md. Saim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005