Aplikasi perkhidmatan berasaskan lokasi bagi pencapian peta jalan digital melalui PDA [electronic resource] - 437531 Kook, Shiau Fong (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005