Kajian keberkesanan loji olahan kumbahan Inanam, Kota Kinabalu [compact disc] - 428571 Beddu Ahmad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005