Kajian masalah pembuangan sisa pepejal secara haram Majlis Perbandaran Ampang Jaya [compact disc] - 207822 Mustafa Kamal Ismail (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005