Sistem pengurusan kokurikulum Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Universiti 2 secara atas talian [electronic resource] - 193591 Koo, Sew Fong (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005