Simulasi curahan - air larian di kawasan tadahan Sungai Bunus, Kuala Lumpur menggunakan perisian HEC - HMS [compact disc] - 203567 Nurul Aida Jasni (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005