Kajian penggunaan tumbuh-tumbuhan dalam pengawalan hakisan tanah dan keberkesanannya : kajian kes [electronic resource] - Mohd. Fauzi Ramli, author; Fakulti Kejuruteraan Awam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005