Sistem pengurusan kursus pra perkahwinan untuk Jabatan Agama Islam Daerah Hulu Selangor berasaskan web [electronic resource] - 226449 Noor Azreen Samsudin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005