Penggunaan tayar getah sebagai bahan pengisi dalam asas rakit : kajian kes di Bukit Senggeh, Melaka [compact disc] - 192877 Ong, Jit King (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005