Pengelompokkan data ekspresi gen menggunakan teknik K-Means [electronic resource] - 236315 Noorlela Mohd. Yusoff (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005