Kesan aliran kenderaan terhadap lintasan pejalan kaki di lokasi rawak [compact disc] - 440607 Wong, Jonathan Hoo Sheng (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005